Waarom zou u moeten kiezen voor PNS Consultancy Groep BV ?

Als klant bent u geen nummer en willen graag alle ins and outs binnen uw bedrijf en/of afdeling weten .
Een persoonlijk contact is daarom voor ons een belangrijk onderdeel.

Elke situatie kan anders zijn en oplossingen hoeven niet altijd gevonden worden met meer (tijdelijk) personeel van buiten.
Onze kandidaat moet ook voor u van meerwaarde zijn, dus blijven wij met u regelmatig in contact om te peilen hoe onze medewerker u bevalt.


U kunt uw gehele afdeling personeelszaken aan ons overdragen of juist kiezen voor een beperkt aantal onderdelen uit ons totaal pakket.
Diensten kunt u altijd uitbreiden en we zijn bovendien 24 uur per dag, 7 dagen de week bereikbaar.

Daarnaast beschikt ons kantoor ook over een juridisch adviseur die u in lastige dossiers kunt bijstaan.

Hoewel wij geen groot kantoor zijn zoals Randstad of Manpower kunnen wij met onze samenwerkingspartners zorgen voor een landelijke dekking.


Als kandidaat denken wij met jou mee over jouw gewenste loopbaan en toekomstplannen.
Dit gebeurt al tijdens ons intakegesprek en eenmaal in ons bedrijf vullen wij dit in de praktijk in door het opstellen van een carrièreplan (POP).

Hierdoor kunnen wij sneller een beter beeld krijgen bij welke werkgevers onze kandidaten het beste gedijen en zodoende meer grip krijgen op een match.

Tijdens iedere opdracht houden wij regelmatig contact en kan er in elke situatie 24 uur per dag 7 dagen per week met ons gesproken worden.

Met samenwerkingspartners organiseren wij trainingen.

Daarnaast willen wij jou zoveel mogelijk regelwerk uit handen nemen.

Zo zoeken wij voor jou kinderopvang, zijn wij de contactpersoon voor schuldsaneringen/ terugbetaal regelingen, aangiften subsidies en belastingen.

Indien de opdracht het toelaat zoeken wij naar flexibele oplossingen zoals (deels) thuiswerken en zullen wij ons altijd hardmaken voor flexibele werktijden.


Door deze voorwaarden te scheppen willen wij ons onderscheiden van de grote massa die hetzelfde zeggen, maar vergeten dit in de praktijk waar te maken.